Dana 4.10.2018. posjetili smo tvornicu farmaceutskih i kozmetičkih proizvoda „Magdis“ u Maloj Gorici pored Svete Nedjelje.

Terenska nastava „Industrijska proizvodnja lijekova“

smjer: farmaceutski tehničar 4c

Tvrtku Magdis d.o.o. je osnovao 1993. godine mr. sc. Srećko Gross, dipl. ing. pharm., stručnjak s dugogodišnjim iskustvom u farmaceutskoj proizvodnji. Tijekom godina, Magdis je usavršio farmaceutske procese te unaprijedio proizvodnju, profiliravši se u jednog od vodećih hrvatskih uslužnih proizvođača dijetetskih i kozmetičkih proizvoda, kao i ljekarničkih, te medicinskih sirovina i proizvoda. Osim proizvodnjom, tvrtka se kontinuirano bavi istraživanjem i razvojem novih proizvoda, te sustavno ulaže u istraživanje i razvoj, kao i izgradnju suvremenih proizvodnih pogona. Jednako tako, veliki se napori ulažu u sustav kontrole i kvalitete po strogim farmaceutskim načelima.

Mr ph Srećko Gross detaljno nam je objasnio i pokazao sve proizvodne procese te nam tako približio vrlo složeni lanac industrijske proizvodnje lijekova i ljekovitih pripravaka koji smo do tada samo teoretski poznavali.

Previous Image
Next Image